TURN-KEY OPLOSSINGEN VOOR EEN INTELLIGENTE MOBILITEIT

We worden er ons steeds meer van bewust dat het huidige mobiliteitsaanbod niet efficiënt genoeg is en bovendien slecht voor het milieu. Vandaag wordt nog teveel gefocust op het (eenzijdige) aanbod in plaats van de (wisselende) noden van de gebruiker en dat maakt dat we minder in plaats van meer mobiel zijn. Een mobiliteitsaanbod kan pas echt efficiënt zijn als het flexibel is en de behoefte van de gebruiker en de gebruiksvriendelijkheid voorop stelt. Tegelijk moet het aanbod uiteraard ook makkelijk te beheren en te schalen zijn door de aanbieder of exploitant. Als achter de schermen vanalles misloopt, heeft dit immers ook een impact op de eindgebruiker.

Ons assortiment bestaat uit deeloplossingen met verschillende voertuigen, maar ook uit stalling- en laadoplossingen. Onze WOW-Connect software maakt het mogelijk te connecteren met een IOT-platform en zo een ruim en gevarieerd aanbod efficiënt beheerbaar en boekbaar te maken voor een grote gebruikersgroep. Bij deze oplossing hoort ook een gebruiksvriendelijke app waarmee eindgebruikers een mobiliteitsaanbod kunnen reserveren, betalen én openen. Ontdek hieronder wat onze intelligente turn-key mobiliteitsproducten juist inhouden.

SMART MOBILITY PRODUCTEN

E-bike deelsysteem (turn-key oplossing met e-bikes en inductieve laadstations)

Wilt u aan uw inwoners, werknemers of zelfs toeristen een milieuvriendelijkere manier aanbieden om zich gemakkelijk te verplaatsen doorheen de stad? Bent u op zoek naar een deelsysteem met elektrische fietsen en laadfaciliteiten? En wilt u uw klanten ook op een gemakkelijke en veilige manier de fietsen volledig zelf kunnen laten reserveren, ontlenen en terugbrengen zonder dat u of uw medewerkers hier iets voor hoeven te doen?

Dan vindt u bij ons het slimme fietsdeelsysteem dat u nodig heeft!

Toegangscontrolesysteem voor parkings en gebouwen

Bent u de eigenaar, beheerder of exploitant van een parkingstalling of gebouw? En bent u op zoek naar een manier om enkel bepaalde gebruikers toegang te verlenen tot uw stallingen? Wilt u dat enkel uw werknemers uw stalling kunnen betreden of dat enkel mensen met een abonnement van uw parking gebruik kunnen maken? En wilt u dat dit liefst gebeurd zonder dat u fysieke sleutels moet gaan uitdelen?

Dan hebt u ons slimme toegangscontrolesysteem nodig.

Autonoom toegangscontrolesysteem voor fietstrommels

Beheert u een aantal fietstrommels verspreid over verschillende locaties? Heeft u nog geen goede manier om de toegang tot deze fietstrommels te reguleren?Zoekt u een manier om enkel bepaalde gebruikers toegang te verlenen? Wilt u bijvoorbeeld dat enkel mensen met een abonnement van uw fietstrommels gebruik kunnen maken? Maar heeft u geen zin om een volledig nieuwe trommel te plaatsen of meterslange bekabeling te leggen om elektriciteit te voorzien? 

Dan hebt u ons slimme autonome toegangscontrolesysteem nodig.

Toeristische route met audiogids op tablet

Bent u actief in de toeristische sector of verhuurt u voertuigen en bent u op zoek naar een gemakkelijke, maar originele manier om uw klanten de mooiste plekjes van uw streek te laten zien? Wil u uw klanten een onvergetelijke beleving kunnen aanbieden? Een beleving waarbij ze zorgeloos met uw voertuigen op pad gaan en waarbij ze op hun tocht niet alleen de leukste bezienswaardigheden tegenkomen, maar ook meteen gegarandeerd langs de mooiste en veiligste wegen navigeren?  En wilt u hen tijdens hun rit ook nog entertainen met weetjes over de streek, leuke foto’s of zelfs een audiogids?

Dan zijn onze uitgestippelde routes met audiogids op tablet iets voor u!