TURN-KEY OPLOSSINGEN VOOR SLIMME INFRASTRUCTUUR

De maatschappij gaat zo snel vooruit dat de bestaande infrastructuur dit tempo niet altijd kan volgen. Alles moet snel en efficiënt verlopen. Toegang moet verleend worden zonder dat daar een portier of sleutel aan te pas komt, identiteitscontrole verloopt automatisch, alles is met elkaar geconnecteerd, …

Vaak wordt deze efficiëntie echter verhinderd doordat de aanwezige infrastructuur hier niet op voorzien is. Bent u op zoek naar een manier om uw infrastructuur up-to-date brengen? Ontdek dan hieronder wat WOW-Solutions voor u kan betekenen.

SMART INFRASTRUCTURE PRODUCTEN

Toegangscontrolesysteem voor parkings en gebouwen

Bent u de eigenaar, beheerder of exploitant van een parkingstalling of gebouw? En bent u op zoek naar een manier om enkel bepaalde gebruikers toegang te verlenen tot uw stallingen? Wilt u dat enkel uw werknemers uw stalling kunnen betreden of dat enkel mensen met een abonnement van uw parking gebruik kunnen maken? En wilt u dat dit liefst gebeurd zonder dat u fysieke sleutels moet gaan uitdelen?

Dan hebt u ons slimme toegangscontrolesysteem nodig.

Autonoom toegangscontrolesysteem voor fietstrommels

Beheert u een aantal fietstrommels verspreid over verschillende locaties? Heeft u nog geen goede manier om de toegang tot deze fietstrommels te reguleren?Zoekt u een manier om enkel bepaalde gebruikers toegang te verlenen? Wilt u bijvoorbeeld dat enkel mensen met een abonnement van uw fietstrommels gebruik kunnen maken? Maar heeft u geen zin om een volledig nieuwe trommel te plaatsen of meterslange bekabeling te leggen om elektriciteit te voorzien? 

Dan hebt u ons slimme autonome toegangscontrolesysteem nodig.