GLOBAAL SOFTWAREPLATFORM VOOR MOBILITEIT

GLOBAAL SOFTWAREPLATFORM VOOR MOBILITEIT

Als beheerder van een vloot, zal u al wel gemerkt hebben dat het niet altijd gemakkelijk is om deze op een efficiënte manier beheren en te gebruiken. Er komt heel wat bij kijken en dat maakt het soms moeilijk om alles nauw in het oog te houden. En dit zeker wanneer het om een groot aantal voertuigen gaat.

Waar staan welke voertuigen? Welke voertuigen mogen gebruikt worden? Moet er onderhoud of herstellingen gebeuren? Is er überhaupt wel genoeg materiaal om de herstellingen uit te voeren? Wie voert het onderhoud uit? En hoe worden zij op de hoogte gesteld van hun werkplanning? Hoe worden voertuigen gereserveerd en gehuurd? Hoe worden ze eventueel betaald?

De WOW software voor exploitatie en beheer van deelmobiliteit lost al deze en andere problemen op met een modulair platform dat op uw maat geconfigureerd wordt en waarin alle aspecten van het beheer van uw voertuigen geïntegreerd zijn.

Ontdek in onderstaande fiches wat de software precies inhoudt:

Interesse? Neem dan zeker contact op voor meer informatie.

Wil u graag meer informatie over hoe deze software precies werkt? Klik dan door naar de volgende pagina voor een uitgebreidere beschrijving.