SOFTWARE OPLOSSINGEN VOOR IOT TOEPASSINGEN

In een steeds sneller veranderende maatschappij, wilt u als bedrijf of organisatie ongetwijfeld snel allerlei informatie beschikbaar hebben, zoals waar dingen zijn, in welke status ze zich bevinden, wanneer ze gebruikt (mogen) worden, door wie ze gebruikt (mogen) worden, … Maar wilt u misschien ook liefst dat deze informatie altijd actueel en up-to-date is? En dat de consument uw product of dienst op elk moment of vanuit elke locatie kan reserveren?

Dan is de WOW-Solutions IoT technologie iets voor u.

Onze technologie maakt immers gebruik van sensoren en slimme apparaten die u in staat te stellen om voorwerpen te registreren, identificeren, ordenen, onderhouden en reserveren. Vraag altijd en overal real-time informatie op, houdt acties zoals onderhoudswerken, transport of boekingen in het oog en laat handige rapporten opmaken in een handomdraai.

Hebt u nood aan een turn-key totaaloplossing die volledig gebruiksklaar is? Of hebt u zelf al softwarepakket in gebruik en wil u dit naadloos integreren in een groter geheel? Beide kan!

Onze technologie is conform de Europese regels met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens (GDPR) en u werkt steeds in uw eigen online omgeving en met uw eigen data.

Ontdek hier onze technologie-oplossingen en wat ze voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen!

IOT SOFTWARE PRODUCTEN

Globaal softwareplatform voor mobiliteit (deelsoftware)

Bent u de eigenaar of beheerder van een vloot van voertuigen en hebt u nood aan een gebruiksvriendelijke manier om deze voertuigen gemakkelijk te beheren en te exploiteren. Bent u op zoek naar een nieuwe vorm van mobiliteit? Wil u uw voertuigen laten delen en op hetzelfde moment de touwtjes stevig in handen houden met behulp van real-time informatie ? Zoekt u daarnaast misschien ook meteen een tool om rapportage, stockbeheer en werkplanning te beheren?

Dan hebt u ons smart softwareplatform voor de exploitatie en het beheer van deelmobiliteit nodig.

Tool voor het maken van toeristische belevingen met navigatie en gidsen

Wil u het toerisme in uw streek een boost geven? Bent u op zoek naar een nieuwe manier om uw klanten een unieke ervaring aan te bieden? Wil u ervoor zorgen dat ze zeker de mooiste bezienswaardigheden meepikken, maar ook meteen langs de mooiste wegen rijden? 
Wilt u uw klanten een navigatie aanbieden die hen niet alleen de weg wijst, maar hen onderweg ook
entertaint met foto’s, teksten, audiogidsen of minigames (gamificatie)? 

Dan heeft u onze tool voor de creatie van routes en (audio)gidsen nodig!